Despre noi – Deluxe Flowers Craiova

Deluxe Flowers Craiova, din aprilie 2016    Exquisite Floral Boutique   Flori și cadouri Craiova   – Livrare flori Craiova

Ne-am dorit să aducem în Craiova acele aranjamente florale ce sunt un cadou în sine. Am fost primii la care ați găsit cutiile cilindrice cu trandafiri, realizate manual în România și personalizate special pentru noi. Tot noi v-am adus vase speciale pentru aranjamentele florale, realizate pe roata olarului și pictate manual, gentuțe pline cu flori, cupolele cu trandafiri criogenați ca în Frumoasa și Bestia și multe multe coșuri cadou cu produse high-quality, pentru a impresiona chiar și cele mai pretențioase destinatare. Știm sigur că vă plac și ideile noastre pentru evenimentele speciale din viața dumneavoastră. Ne-am bucurat și ne bucurăm împreună cu voi de mesele de prezidiu impresionante, aranjamentele elegante pentru restaurante, decorurile inedite pentru candy bar, dar și de lumânări și buchete spectaculoase pentru zile de neuitat.

Vă mulțumim pentru încrederea dvs. și vă așteptăm cu drag în magazinul nostru de flori și cadouri din Craiova, Str. Amaradia Nr. 81, pentru a realiza împreună cele mai frumoase surprize pentru momentele unice din viața dvs.!

PS: Suntem alături de dumneavoastră și cei dragi vouă chiar și atunci când nu puteți ajunge la noi, prin intermediul comenzilor online. Echipa noastră livrează florile și cadourile alese oriunde în Craiova și în împrejurimi, inclusiv în aceeași zi.